TONSURE SAMPLE SALE

EASTPAK FEJRER NY KOLLEKTION MED APOCS

f17_cappedlab_ek18a_94q_24

Hvis du (lige som mig) trænger til en torsdagsøl, så sving forbi Apocs-butikken i København i dag, hvor Eastpak lancerer en skarp ny kollektion af high-end rygsække og tasker. Kollektionen er en limited editon, der har fokus på slidstærke kvalitetsmaterialer som neopren, bomuld med gummi og læder. Materialevalget giver god mening for et mærke, der har så stærke rødder i robuste og solide tasker som Eastpak, og jeg synes, det er sejt at se, hvordan mærket arbejder innovativt med at udvikle deres klassikere i nye materialer og former.

Den nye kollektion med navnet ‘LAB’ byder på i alt seks forskellige designgrene: tech, oily, tailored, neoprene, capped og welded. Som navnene antyder har hver gren et materialefokus, og deraf er udtrykket også formet i forskellige retninger. Fra helt stramme tasker, der er konstrueret uden syninger til mere sprælske designs, der læner sig op ad en 80er-æstetik. Jeg er fan. Se taskerne hos Eastpak HER.

Eventen i Apocs finder sted i dag, den 15. juni fra kl. 17 til kl. 20. Der vil både være drinks og snacks og vidst også en DJ, der sørger for noget lækkert musik. Kom lige og sig hej til en ægte rygsæk-fan dernede (mig). Læs mere om eventen på Facebook HER.

2 1

Her får I lige nogle detaljeskud, der viser, hvordan Eastpak har arbejdet med et miks af forskellige materialer for at skabe en cool, vibrerende overflade og et unikt udtryk, uden at taskerne bliver for overdrevne i deres udtryk.

f17_oilylab_bust_ek18a_93q_003_loresf17_welded_wyoming_ek811_88q_003_lores f17_tailoredlab_floid_ek201_93q_3_lores

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONSURE SAMPLE SALE