MIT ULTIMATIVE ROSKILDE-LOOK

BESØG HOS CALVIN KLEIN JEANS STORE

Reklame for Calvin Klein

ckstore2 ckstore1

Forleden var jeg inviteret til at kigge forbi Calvin Klein Jeans-butikken, der er forholdsvis nyåbnet på Købmagergade 45 på Strøget i København. Jeg har ret meget undertøj fra Calvin Klein, men det var et stykke tid siden, at jeg havde kigget nærmere på tøjet i Jeans-linjen.

 

ckstore3

Det viste sig selvfølgelig, at butikken rummer en hel masse lækre styles. Og selvom Jeans-linjen er særligt kendt for netop denim, synes jeg, at der var rigtig meget godt casual wear som sweats, afslappede bukser, poloer, t-shirt og skjorter. Så jeg fik hurtigt prøvet en hel del af sagerne på for at finde en favorit.

 

ckjeansbrillerSolbrillerne er klassiske, let runde i et flot, tidløst design – de forhandles fortsat i butikken i Købmagergade.

ckjeansinstagram

Jeg valgte at hive et simpelt sort look bestående af et par sweatpants, en polo og nogle solbriller med hjem. Og så glæder jeg mig rigtig meget til de kommende sæsoner, hvor man helt klart bør holde øje med, hvilken indflydelse mærkets nye kreative styrmand, den belgiske designer Raf Simons kommer til at have på Jeans-linjen.

Simons catwalk-kollektion for Calvin Kleins hovedlinje viste allerede en ny, strammere tilgang til det amerikanske kultmærke, så det giver rigtig god mening at smutte forbi Calvin Klein-butikken i København noget oftere fremover for at følge med i udviklingen. I butikken kan du selvfølgelig også finde de styles som jeg har på, på billederne, lige nu.

ckstoreacces ckstorebw

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT ULTIMATIVE ROSKILDE-LOOK