BESØG HOS CALVIN KLEIN JEANS STORE

SOMMERLIGE SØNDAGE

Tøjet er sponsoreret af Jack & Jones

_40a0533untitled-1_40a0571

Ok, så der har været ret få rigtige sommerdage i den her sæson, men tilgengæld nyder jeg dem i fulde drag, når de så er der. Sættet her er fra Jack & Jones, og det var faktisk et outfit, som jeg havde sammensat til Roskilde Festival. Da festivalen bød på grå skyer og regn blev det ikke brugt, men heldigvis fungerer det lige så godt på Nørrebro som på Roskilde. Særligt denimjakken er en garderobefavorit lige for tiden.

Min idé med sættet var at sammensætte et ret simpelt look, der kombinerer forskellige stilarter og derved skaber et personligt udtryk. Derfor gik jeg efter en klassisk hvid skjorte til et par træningsshorts med en denimjakke og hvide sneakers. Når man kombinerer forskellige, afdæmpede styles kan man sagtens sætte ting sammen, der ikke er fra samme “tøjgenre”. Jeg synes faktisk, at det kan være lidt kedeligt med sportstøj fra top til tå, eller denim på denim, når man skal på festival.
_____

SUNNIES: Legends. JACKET: Jack & Jones. SHIRT: Jack & Jones.

SHORTS: Jack & Jones. SOCKS: Happy Socks. KICKS: Jack & Jones.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG HOS CALVIN KLEIN JEANS STORE