SOMMERLIGE SØNDAGE

SUMMER WISHES

wishlight

Endelig har jeg nogle ugers sommerferie, og dem bruger jeg blandt andet til at snuse rundt på nettet og kigge på alle de seje nye efterårsstyles, der allerede er begyndt at ramme onlinebutikkerne. Som altid er jeg mest til et lidt clean look, der gerne må have lidt af en retrovibe. Den kan blandt andet opnås med de seje fløjsbukser fra Prada. Fløjl kommer vi forresten til at se mere til i efteråret generelt. Get ready.

Dog er jeg ikke fan af at “klæde sig ud” i et helt 70er- eller 80er-look, og derfor vil jeg altid bryde udtrykket med noget moderne og simpelt som en hvid t-shirt eller de overdrevet lækre Raf Simons x Adidas kicks, der snart lander i butikkerne.
_____

SUNNIES: Prada. T-SHIRT: Comme des Garcons. BRACELET: Valentino.

PANTS: Prada. JACKET: A.P.C. KICKS: Raf Simons.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERLIGE SØNDAGE