SUMMER WISHES

THE PERFECT TONSURE COAT AND SHIRT

img_4463

Jeg har tidligere nævnt det danske mærke Tonsure HER og HER. Inden for de seneste få år har Tonsure fået større succes, og er efterhånden primært kendt i udlandet takket være flere nomineringer til prestigefyldte internationale modepriser. Her i Danmark kan mærket kun fås i få butikker (samt på deres egen webshop), og er endnu ikke blevet helt så udbredt.

Nu har jeg været så heldig at få fingrene i et par lækre sager fra mærkets akutelle kollektion. Det særlige ved Tonsures designs er, at de i princippet tager udgangspunkt i klassik herretøj, men sætter det i en ny kontekst med overraskende, cool detaljer. Skjorten har f.eks. en ekstra stoffold på brystet og trenchcoaten en spids krave, der gør, at den lige skiller sig lidt ud. Jeg er kæmpe fan.

img_4461 img_4457img_4466

SOLBRILLER: Weekday. TRENCH: Tonsure. SHIRT: Tonsure. PANTS: Acne. KICKS: Loewe. BAG: Rains.
FOTO: Philip Høpner Studio.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER WISHES