THE PERFECT TONSURE COAT AND SHIRT

REJSELOOKET DER OGSÅ HOLDER, NÅR DU IKKE SIDDER I FLYVEREN

travel

 

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21Sommerferie er lige med flyrejser, i hvert fald for mange af os. Og selvom, at der ikke står nogle eksotiske destinationer på mit rejseprogram i juli, kan jeg meget godt lide at tilpasse mit tøj til flyturen.

Det er en lidt dårlig vane at gå alt for meget all-in på sweatlooket, bare fordi man skal sidde et par timer i en flyver, men det er klart, at tøjet skal være behageligt til rejsen. Jeg prøver derfor at ramme en god balance mellem praktisk og cool og kombinerer gerne løse bukser med sneakers og en trøje eller en hoodie.

Af en eller anden grund, kan jeg godt lide at kunne skjule mig lidt i lufthavnen og falde ind i mængden. Måske fordi jeg ofte har været tidligt oppe og har trætte øjne eller har lidt sved på panden fra at bære på (alt for) meget bagage. Et monokromt udtryk med solbriller, en lille taske og, hvis det er koldt, en stor frakke, er derfor som regel, hvad jeg føler mig bedst tilpas i.

Looket foroven er ca. hvordan jeg angriber mine rejser til Berlin og Belgien denne sommer.
_____

HOODIE: Vetements. CAP: Patagonia. TROUSERS: Peak Performance.

BAG: Jack & Jones. KICKS: Balenciaga. TEE: Supreme. SUNNIES: Ray-Ban.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT TONSURE COAT AND SHIRT