REJSELOOKET DER OGSÅ HOLDER, NÅR DU IKKE SIDDER I FLYVEREN

EN DAG I ANTWERPEN

Tøjet er sponsoreret af Jack & Jones

img_5810img_5854

På min lille Belgien-ferie har jeg slået et smut forbi Antwerpen, og selvom det kun blev til én dag, er jeg ret vild med byen. Den er spækket med flot arkitektur, som hovedbanegården, hvor billederne af mig er taget. Og så er den hjemby til The Antwerp Six, der har sat et kæmpe præg på modebranchen for et par årtier siden.

Arven efter van Noten og co. mærkes stadig i de mange lækre designbutikker, vintagebutikker og selvfølgelig i alle de store mærkers flagshipstores. Mit favoritsted er konceptbutikken Graanmarket 13, der sælger mode, design og møbler, og samtidig lægger hus til en lækker lille restaurant. Jeg skal helt klart tilbage hertil, så det kan blive til en hel guide næste gang.

Vejret i Belgien minder skræmmende meget om Danmark, så det blev til et simpelt outfit med matchende bukser og polo fra Jack & Jones, som jeg er ambassadør for. Looket blev parret med et par behagelige Vans, der er perfekte til at vandre rundt i byer.

img_5868

POLOSHIRT: Jack & Jones. BELT: Uniqlo. TROUSERS: Jack & Jones. KICKS: Vans.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSELOOKET DER OGSÅ HOLDER, NÅR DU IKKE SIDDER I FLYVEREN