EN DAG I ANTWERPEN

PRADA RAMMER INTERNETTET

prada_men_10 prada_men_09

Ind til for få år siden var de færreste luksusmærker at finde på onlineshops. Det er lidt som om Chanel og co. gerne vil værne om butiksoplevelsen og måske delvist begrænse, hvor udbredt (og udvandet) deres design bliver.

Det kan jeg sådan set godt følge og forstå, men det betød også, at flere af de rigtig spændende mærker stort set ikke var til at opstøve i DK. Nu har vi så fået vores egen Prada-flagshipstore på Strøget, men jeg har det alligevel optur over, at det italienske luksusmærke for alvor har ramt internettet og nu er at finde med et bredt udvalg hos nogle af de sejeste onlinestores – sving bare forbi Mr. Porter, Voo Store eller Ssense for at få fingrene i mærket.

Jeg har længe været glad for Pradas overtøj og skjorter, der altid rammer plet i snit og print, og i efteråret skal jeg helt sikkert se nærmere på deres seje fløjlsbukser. Og, don’t get me wrong – jeg er helt med på, at det er rigtig dyrt at shoppe den slags mærker. Derfor er det som regel på udsalg, at jeg hiver 1-2 styles med hjem per sæson. Jeg synes, det giver god mening at spare og vente lidt for så at få fingrene i f.eks. en Prada-skjorte til omkring 1.400-1.600 kroner, frem for at købe 1-2 ”random” skjorter i magasin, der koster det samme. Det var dagens Prada-bøn.

Btw. hvor optur er den her serie med et skarpt udvalg fra mærkets efterårskollektion ikke lige? Endnu en ting som flere og flere webshops selv er blevet virkelig gode til.

prada_men_01 prada_men_12

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DAG I ANTWERPEN