WEEKLY WISHLIST #34

SENSOMMERLOOK MED SORT OG BLÅ

Indlægget indeholder reklamelinks

img_8050

Tøj-mæssigt har det været en lidt mærkelig sommer (jeg blamer manglende sol og manglende penge), hvor jeg aldrig rigtig fik bygget en sommergarderobe op. Derfor har der heller ikke været så meget spændende, nyt sommertøj at vise frem her på bloggen.

Det er i hvert fald mest mine favoritter fra tidligere sæsoner, som jeg har tyet til. Her er jeg iført mine Prada-shorts og den flotteste Martin Asbjørn-jakke i navyblå med hvide syninger, brystlommer og forstørret krave. Den får seriøst mit overtøjs-elskende hjerte til at hamre lidt hurtigere.

En af de ting, der så alligevel er ny, er de sorte solbriller fra Legends. De er ret klassiske uden at være kedelige, og så laver Legends simpelthen virkelig gode briller til prisen – som er 500 kroner. Jeg er fan.
_____

SUNNIES: Legends. TEE: Jack & Jones. JACKET: Martin Asbjørn (old).

SHORTS: Prada (similar). SOCKS: Uniqlo. KICKS: Hummel. PIC: Philip Høpner.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST #34