COUNTDOWN TIL ARKET-ÅBNING

FREDAGSFAVORIT: BALENCIAGA-TØRKLÆDE

907990_mrp_ou_xl

Fredagsfavoritten er tilbage. Og det er lidt af en fancy comeback. I den her uge er det nemlig et (for) dyrt, men virkelig flot tørklæde fra Balenciaga, der står øverst på ønskelisten. Præcis som resten af modefolket, har jeg været vild med Demna Gvasalias AW17-kollektion, der i farver og logoer giver et nik til den tidligere amerikanske præsidentkandidat Bernie Sanders.

Og ja, det er måske lidt fjollet at bruge mange penge på et accessoires, bare fordi, der står Balenciaga på det. Men hvem siger, at mode altid skal være fornuftig. Jeg har det i hvert fald ret optur over tørklædet her, så det skal altså flytte ind hos mig.

Mon ikke det også komme til at være utrolig lækkert at bære. Det er nemlig udført i en vævet blanding af fin italiensk uld og silke, og er med en længde på 178 cm (samme som mig selv) helt sikkert stort nok til at beskytte mig mod efterårsvind og vinterkulde. And it’s pretty.

Forhandles hos Mr Porter HER.

907990_mrp_e1_xl 907990_mrp_fr_xl

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COUNTDOWN TIL ARKET-ÅBNING