FREDAGSFAVORIT: BALENCIAGA-TØRKLÆDE

‘IN THE TUBE’-LAMPE

in-the-tube-100-500_gold_triple

I dag var jeg et smut forbi i et møbel- og designlagersalg i Nørrebrohallen i København og endte med ret spontant at købe en ny lampe med hjem. Den hedder ‘In The Tube‘ og er designet af arkitekterne Dominique Perrault og Gaëlle Lauriot-Prévost.

Det er i princippet et lidt atypisk køb for mig, fordi jeg plejer at finde lamper og møbler og vente i flere år, før jeg træffer en beslutning om at købe. Men lige præcis den her flotte, rørformede lampe var en tilstrækkelig overbevisende kombination af kunst og lys, at jeg hurtigt besluttede, at den skal pynte i mit hjem.

Designet findes forskellige størrelser med en længde mellem 35 cm og 130 cm, og så kan den bruges både som pendler og som vandret eller lodret væglampe. Jeg er gået for en version med sølvfarvet indmad (som på nederste billede). Og så har jeg ikke helt besluttet, hvor den skal hænge i mit hjem, men den kunne godt blive en flot køkkenlampe.

Den forhandles blandt andet hos Roomstore HER.

in_the_tube_100-500_chambre in-the-tube-120-700-gold_3100flatin_the_tube_dessus_table

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSFAVORIT: BALENCIAGA-TØRKLÆDE