'IN THE TUBE'-LAMPE

FLERE BILLEDER FRA J.W.ANDERSONS SAMARBEJDE MED UNIQLO

JW1

For kort tid siden kom de første lookbook- og produktbilleder fra samarbejdet mellem J.W. Anderson og Uniqlo frem på diverse hjemmesider, og jeg overvejede kort at dele dem med jer herinde, men besluttede at lade være, fordi jeg faktisk var lidt skuffet over udvalget af styles i et ellers lovende samspil mellem to mærker, som jeg er ret stor tilhænger af.

Nu hvor lanceringen d. 19. september nærmer sig med hastige skridt, er der kommet endnu flere billeder frem online. Denne gang fra en pressekonference i London. Jeg synes, at de giver et lidt bedre indtryk af tøjet, og særligt trenchcoats, chinos og rygsække ser umiddelbart interessante ud. Jeg gad om ikke andet godt at se nærmere på de enkelte styles in real life for at vurdere, hvordan kvaliteten og udtrykket er, når man står med det i hånden.

Men nu, hvor vi ikke har en Uniqlo-butik i DK, kommer det nok ikke til at ske. Og jeg kunne forestille mig, at man skal være hurtig for at få fingrene i den hypede designers highstreetkollektion. Måske jeg gemmer mit shoppebudget til Andersons Converse-samarbejde. Hvad er jeres indtryk af kollektionen her?

Læs også: J.W. Anderson udstiller utilpassede kroppe

JW JW2 JW3 JW3

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'IN THE TUBE'-LAMPE