FLERE BILLEDER FRA J.W.ANDERSONS SAMARBEJDE MED UNIQLO

WOOD WOOD IMPONERER MED NYT BARBOUR-COLLAB

wwbarbour_souter-wax-jacket-mwx1275bk71-wwbarbour_-valby-wax-jacket-mwx1251sg51

Det er anden gang, at Wood Wood fletter fingre med det britiske heritage-mærke Barbour, som primært er kendt for deres voksede jakker. Dem er der mange, der allerede har hængende i skabet – på trods af det, er det værd at se nærmere på Wood Woods nyfortolkning af Barbour-jakkerne.

Denne gang er det blevet til en hel række jakkedesign, der tager udgangspunkt i det britiske mærkes modeller, men opdaterer dem med synlige lynlåse, redesignede lommer og ikke mindst farverige for og detaljer omkring lynlåsen, der giver jakkerne et frisk udtryk.

Ud over jakkerne rummer samarbejdet en hel kollektion af herretøj, som strækker sig fra T-shirts til tørklæder og mere. Jeg skal helt klart se nærmere på det hele, når det rammer Wood Wood lørdag d. 9. september, men det er særligt jakken med fløjlskraven og den blå lynlås, jeg har et godt øje til. Se kampagnebillederne nedenunder og mit udvalg favoritter fra samarbejdet nederst.

Læs også: Wood Wood – Backstage fra modeugen i København

wood-wood-barbour-2017-fall-winter-collection-5wood-wood-barbour-2017-fall-winter-collection-3http-hypebeast-com-image-2017-08-woodwood-barbour-exclusive-collection-2-1d9d281523663ade5fa6ef0cdb84eaafb_h200w1964_widthSelv om jakkerne har fået et smart udtryk med pangfarver og nye detaljer lover begge mærker, at de ikke er gået på kompromis med Barbours vanlige kvalitet som viser sig i vandvisende materialer og et fokus på udholdenhed og et slidstærkt ydre.

ddff3b5dd98673d3dd04c89fa2cc4b21_h200w1964_widthJakkerne er som nævnt samarbejdets højdepunkt, men jeg skal bestemt også se nærmere på resten af kollektionen. Både T-shirten nedenunder og bukserne i fløjl står nemlig ret skarpe på billederne.

bww

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLERE BILLEDER FRA J.W.ANDERSONS SAMARBEJDE MED UNIQLO