WOOD WOOD IMPONERER MED NYT BARBOUR-COLLAB

ENDNU EN SKARP LOOKBOOK FRA ZARA

grupo6-imgman9-st

Jeg plejer at dele modeserier herinde, når jeg falder over særligt inspirerende af slagsen på nettet, og grunden til, at jeg ikke har delt noget i lidt er ganske enkelt, at jeg ikke synes, at de serier jeg har set det sidste stykke tid var seje nok. Fingers crossed, at der er en bedre stime på vej.

Til gengæld skuffer Zaras efterårslookbook som vanligt ikke. Den tæller ikke rigtig som modeserie, da alt jo er fra Zara. Men hey – fed styling og alle items i et prisvenligt leje. What’s not to like. Det er lidt skørt, at jeg som regel har svært ved at finde ting i (og overskue) Zara-butikken i København, men alligevel altid finder mange gode sager online.

Det meste af tøjet, I ser her, kunne jeg endnu ikke finde i webshoppen, men det er som nævnt fra mærkets efterårskollektion. Ikke overraskende er jeg mest begejstret for overtøjet. Den lange ternede frakke med den store krave har lige fået en topplacering på min ønskeliste. Derudover synes jeg, at den tynde strik ser meget cool ud og det samme gør sæsonens jakkesæt. Og så er farvevalget helt rigtigt med masser af rød, pink, brun og blå. Fan!

Læs også: Zara Man Studio Collection

grupo2-imgman3-st grupo6-imgman8-st grupo8-imgman8-st  grupo4-imgman5-stMed en garderobe, hvor den vildeste farve er mørkegrøn, går der nok noget tid, før jeg kaster mig ud i lyserøde habitbukser, men en rød kasket eller en farverig strik er en god måde at få lidt liv i et ellers monotont look. Jeg skal i hvert fald give det en chance.

grupo1-imgman1-st

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD IMPONERER MED NYT BARBOUR-COLLAB