ENDNU EN SKARP LOOKBOOK FRA ZARA

GRÅT PÅ GRÅT

Tøjet i dette indlæg er sponsoreret af Jack & Jones

_40a4144_40a4247Dem af jer, der følger med på min Instagram @DanskMode har helt sikkert bemærket, at jeg de seneste måneder er begyndt at poste billeder iklædt mine favoritstyles fra Jack & Jones. Det skyldes, at jeg er blevet en af fem danske ambassadører for mærket og i den forbindelse har mulighed for at vise, hvor bredt Jack & Jones’ kollektioner faktisk spænder.

Her i september har jeg derudover fået lov til at sammensætte et efterårslook, der bliver udstillet på giner i alle Jack & Jones-butikker i Danmark. En nem opgave, tænker man måske. Men jeg synes faktisk, at det var en svær beslutning, når nu ens navn står under det look i samtlige butikker. Det outfit jeg endte med at sammensætte, kan I se på billederne her. En grå sweatshirt, en grå blazer, sorte chinos og et gråt tørklæde.

Meget klassisk, men (synes jeg) ikke kedeligt. Tricket når man sammensætter et monokromt look er som regel at kombinere forskellige nuancer og teksturer i materialer, så der kommer noget spil i overfladen, selvom tøjet f.eks. er gråt.

Alt tøjet her er forresten fra Jack & Jones ‘Premium’-kollektion. I kan selv gå på opdagelse i Jack & Jones-webshoppen HER.

_40a4335_40a4200

PHOTO: Philip Høpner.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN SKARP LOOKBOOK FRA ZARA