GRÅT PÅ GRÅT

OVERBEVISENDE EFTERÅRSFARVER HOS AMI PARIS

AMI1

I går delte jeg en rigtig fed lookbook fra den spanske highstreeter Zara med jer, og nu er der allerede gode lookbook nyheder igen. Denne gang er det fra en af mine franske favoritter; AMI Paris. Mærket har i nogle år gjort sig bemærket med en underspillet cool elegance, der for mig er indbegrebet af den seje franske stil, jeg beundrer, hver gang jeg er i Paris.

For efteråret 2017 rammer mærket særligt plet med deres farvevalg, der kombinerer nuancer af sennepsgul, lilla, rød og flaskegrøn i et virkelig vellykket miks. En anden ting, som jeg altid er imponeret over, når jeg kigger igennem AMIs kollektioner, er mærkets fornemmelse for snit og silhuetter.

Se f.eks. nederste billede til højre. Hvid tee, grøn trøje med lynlås, højtaljede jeans og en løs, grøn trench. En af de bedste fortolkninger af det populære 80er/90er -snit, der bygger på den samme løse silhuet og sammensætninger af tøj uden at prøve for eller overgøre det. Giver det mening? Klik dig forbi mærkets hjemmeside HER og se billeder og en video af AMIs catwalkshow for efterår og vinter.

Læs også: Modeserie – Dreaming of Paris

AMI AMI3 AMI4 AMI5

1 kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÅT PÅ GRÅT