ENDNU EN VINDERKOLLEKTION FRA RAF SIMONS' HÅND

LET IT RAIN(S)

Regnfrakken er en gave fra Rains

_40a4348

Nu havde jeg godt nok håbet på en lidt sommerlig september, og jeg skruer mig da også ned i et par shorts, så snart solen titter frem. Men, let’s face it. Det er gråvejr med regndråber i luften meget af tiden, og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt. Jeg har i hvert fald fundet mine regnjakker frem (eller rettere sagt, de har været fremme hele “sommeren”), og lige for tiden er den mørkegrønne Rains-frakke en favorit.

Den er virkelig let og lidt løs i snittet, hvilket er godt til netop den her tid af året, hvor jeg hurtigt ville komme til at svede i kraftigt regntøj. Og så er den praktisk med sine store lommer, en nem knaplukning og den justerbare hætte. Nu, hvor jeg har brugt den grønne frakke i nogle måneder, overvejer jeg at supplere med en sort version, der er så klassisk, at den vil fungere til alt i garderoben. Skal, skal ikke?

Læs også: Det ultimative regnvejrs-outfit

_40a4407

RAINCOAT: Rains. SUNNIES: Ray-Ban. SWEAT & TROUSERS: Jack & Jones. LOAFERS: Dr. Martens.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN VINDERKOLLEKTION FRA RAF SIMONS' HÅND