ENDNU EN VINDERKOLLEKTION FRA RAF SIMONS' HÅND

LET IT RAIN(S)

Regnfrakken er en gave fra Rains

_40a4348

Nu havde jeg godt nok håbet på en lidt sommerlig september, og jeg skruer mig da også ned i et par shorts, så snart solen titter frem. Men, let’s face it. Det er gråvejr med regndråber i luften meget af tiden, og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt. Jeg har i hvert fald fundet mine regnjakker frem (eller rettere sagt, de har været fremme hele “sommeren”), og lige for tiden er den mørkegrønne Rains-frakke en favorit.

Den er virkelig let og lidt løs i snittet, hvilket er godt til netop den her tid af året, hvor jeg hurtigt ville komme til at svede i kraftigt regntøj. Og så er den praktisk med sine store lommer, en nem knaplukning og den justerbare hætte. Nu, hvor jeg har brugt den grønne frakke i nogle måneder, overvejer jeg at supplere med en sort version, der er så klassisk, at den vil fungere til alt i garderoben. Skal, skal ikke?

Læs også: Det ultimative regnvejrs-outfit

_40a4407

RAINCOAT: Rains. SUNNIES: Ray-Ban. SWEAT & TROUSERS: Jack & Jones. LOAFERS: Dr. Martens.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN VINDERKOLLEKTION FRA RAF SIMONS' HÅND