WEEKDAY ÅBNER NY BUTIK PÅ STRØGET

WEEKLY WISHLIST #38

wish

Så er jeg igen klar med min ugentlige ønskeliste, der lige nu snævrer sig ind på et skarpt efterårslook. Jeg kan ret gode lide den her tid på året, hvor man kan hoppe i flere lag tøj med jakker og strik, men det endnu ikke er blevet vinterkoldt, så man ikke er fuldstændig gemt væk bag tørklæder og dunjakker.

Sættet her er lidt inspireret af parisisk gademode, hvor mænd (oftere end herhjemme) formår at ramme den rette balance mellem afslappet og elegant i deres garderober. En del af hemmeligheden bag netop det udtryk ligger i et fokus på at kombinere lækre overflader i gode materialer, en forståelse for farvekombinationer og ikke mindst en fornemmelse for, hvilke silhuetter, der fungerer godt til bestemte kropstyper.

Læs også: Overbevisende efterårsfarver hos AMI Paris

Jeg er f.eks. ikke så høj, derfor prøver jeg at styre uden om halvlangt overtøj, og går enten efter helt lange frakke, der optisk strækker kroppen eller efter lidt croppede jakker som den foroven, der, især i kombination med en højtaljet chino, skaber en silhuet med lange ben. Tilføj en strik med sæsonens populære lynlås-detalje og rund looket af med hvide sneaks og en skarp rød detalje som den sailor-inspirerede beanie, og efterårslooket er on point.

KNIT: Jack & Jones. KICKS: Veja. BEANIE: AMI. SUNNIES: Mykita. JACKET: AMI. TROUSERS: Balenciaga.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKDAY ÅBNER NY BUTIK PÅ STRØGET