WEEKLY WISHLIST #38

FREDAGSFAVORIT #38

stutterheim_alpha_unisex_m-65_fishtail_sage_green_male_2

Jeg må indrømme, at det efterhånden er blevet en fornøjelse at shoppe regntøj, siden mærker som Rains, Stutterheim og Tretorn virkelig har sat barren høj, når det gælder regnjakker og -frakker, der ikke går ned på god stil.

I den her uge er fredagsfavoritten derfor det nyeste skud på stammen hos Stutterheim; en regnparka, som mærket har begået i samspil med Alpha Industries.

Alpha Industries er et nærmest legendarisk amerikansk tøjmærke, som de fleste nok forbinder med de let genkendelige, voluminøse bomberjakker med det røde bånd på ærmet. Oprindeligt leverede mærket jakker til det amerikanske militær, men er i dag mest kendt som modefabrikant med speciale i overtøj.

Samarbejdet mellem Stutterheim og Alpha Industries rummer i alt tre jakkemodeller fra det amerikanske mærkes arkiver, og jeg synes bestemt, at ‘Fishtail’-parkaen er det stærkeste design i den lille kollektion. Smut forbi Stutterheim og se hele samarbejdet HER.

Læs også: Henrik Vibskov møder Stutterheim

stutterheim_alpha_unisex_m-65_fishtail_sage_green_male_1stutterheim_alpha_unisex_m-65_fishtail_sage_green_male_3

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST #38