SOULLAND HOLDER LAGERSALG I KØDBYEN

HAN KJØBENHAVN LØFTER SLØRET FOR OMFATTENDE COLLAB MED PUMA

han3

Med samarbejdspartnere som H2O og New Era på cv’et, overrasker det ikke, at Han Kjøbenhavn løfter sløret for et samspil med sportsmærket PUMA. Denne gang er det både tøj og sko, som københavner-mærket sætter sit fingeraftryk på for den tyske sportsgigant.

Som billederne her og lookbook-videoen nederst i indlægget afslører, rummer kollektionen alt fra tees og hoodies til sweatpants og overtøj.

Jeg er ikke helt sikker på, om det hele falder i min smag; noget af det bliver måske lidt for casual, eller hvad man nu skal kalde det. Men jeg vil klart se nærmere på de højtaljede, stumpede sweatpants i støvet pink og den ternede trenchcoat uden bindebånd, der minder en smule en frakke, som Han Kjøbenhavn har med i deres efterårskollektion. Og den har jeg faktisk haft et godt øje til i noget tid. Se den HER og beslut lige for mig, om den er pænere.

På skofronten har jeg det lidt på samme måde. Designet foroven ligger et godt stykke fra min smag, men de billeder af en fælles ‘Puma Clyde’-sneaker, som Soundvenue har delt HER, er jeg ret vild med.

Læs også: Han Kjøbenhavn designer retrotøj med Pendleton

han1 han2

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOULLAND HOLDER LAGERSALG I KØDBYEN