HAN KJØBENHAVN LØFTER SLØRET FOR OMFATTENDE COLLAB MED PUMA

FREDAGSFAVORIT #39

untitled-1

Ugens fredagsfavorit er i princippet flere favoritter i én. Det er nemlig et helt sortiment af vide bukser fra highstreetkæden Cos. Tro mod mærkets minimalistiske, nærmest arkitektoniske æstetik er silhuetterne skarpe og rene som vist på lookbook-billederne her. De illustrerer også ret godt, hvordan jeg synes, at de vide bukser bør bæres.

Jeg er helt klar over, at tendensen med de løse benklæder deler vandene, og at mange måske synes, det er for meget, men jeg vil nu gerne give en den løse buks en chance.

Hemmeligheden (mener jeg) ligger i, hvordan buksen kombineres med resten af et outfit, og jeg ville altid parre den vide buks men en forholdsvis smal overdel. Det balancerer silhuetten og sørger for, at man ikke man ligner en kasse, men faktisk får en lang, slank figur. Og så skal jeg selv helt klart gå efter den model, der er lidt smallere omkring hosten og bliver mere løs forneden (70s, baby).

Lookbook-billederne lover et meget fint udvalg af forskellige løse snit, men de to gange jeg har været i Cos for at opstøve dem, var de ikke landet endnu. Fingers crossed, at det sker og at de ikke er blevet taget ud af kollektionen. Btw – jeg har set et sneak peak af Cos’ forårskollektionen, hvor tendensen fortsætter, så du kan lige så godt komme i gang nu. Det kræver bare lidt tilvænning.

Hold også øje med mærkets webshop HER.

Læs også: Fredagsfavorit #38 Den perfekte regnfrakke

21617687_1605681222835646_2883118498903605044_nuntitled-2

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAN KJØBENHAVN LØFTER SLØRET FOR OMFATTENDE COLLAB MED PUMA