FREDAGSFAVORIT #39

KAMUFLAGE OG GRØN FLØJL I ÉT EFTERÅRSLOOK

img_0441

Der er nogle mønstre (og materialer), hvor jeg ikke rigtig ville tale om trends, men mere om klassikere. Kamuflage er helt klart ét af mønstrene. Helt sikkert, der er sæsoner, hvor der er flere designere, der leger med det genkendelige army-print, eller sætter det i en ny farveskala, men jeg synes faktisk altid, at en klassisk kamu-jakke er en sikker vinder.

I looket her, har jeg sat min egen jakke fra Samsøe Samsøe sammen med et par lidt vilde fløjlsbukser fra Martin Asbjørn. De er mørkegrønne, vide i snittet og har nitter i siden. Jeg har døbt dem mine partypants, og er ret glad for at bruge dem i kombination med en sort eller hvid, helt enkel tee.

Læs også: Se mit favoritlook fra H&M’s nye ‘Studio Collection’

img_0444img_0415

SUNNIES: Celine. TEE: Organic Basics. TROUSERS: Martin Asbjørn. (similar) JACKET: Samsøe Samsøe. SHOES: H&M.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSFAVORIT #39