KAMUFLAGE OG GRØN FLØJL I ÉT EFTERÅRSLOOK

WEEKLY WISHLIST #39

wish

Endelig er den Zara-kollektionen, jeg delte her på bloggen for et par uger siden, landet i butikkerne, og jeg har været forbi Strøget for at prøve nogle af sagerne på in real life. Der røg et par ternede bukser med hjem, der lige skal lægges op, og så er den røde frakke, I ser her, stadig på ønskelisten. Hvad synes I om den?

Læs også: Weekly Wishlist #38 – Det franske outfit

Den har i hvert fald inspireret mig til at sammensætte nogle af mine ønsker i et lidt mere farverigt look end vanligt. Den gule CK-rullekrave er ret pang, men jeg tænker, at når den bliver parret med klassiske bukser, en sort kasket og hvide kicks, bliver sættet tilpas afbalanceret. Og den gule farve er heller ikke en helt dum tilføjelse til garderoben, den kommer nemlig også til at dominere næste sommer.

COAT: Zara. KICKS: Balenciaga. TROUSERS: Peak Performance.
CAP: Helly Hansen x Sweet Skbts. RING: J.W. Anderson. TURTLENECK: Calvin Klein.

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAMUFLAGE OG GRØN FLØJL I ÉT EFTERÅRSLOOK