PEAK PERFORMANCE VISER DEBUT-COLLAB

NEW YORK TIMES VISER EFTERÅRETS STØRSTE TRENDS I NY EDITORIAL

06dresscodes1-superjumbo
Det har været lidt af en tørreperiode, når det gælder gode modeserier – måske jeg skal finde nogle nye hjemmesider, der er værd at holde øje med ift. serier? Kom endelig med jeres favoritter.

Anyways, en serie, jeg faldt over i sidste uge og straks tænkte, at jeg måtte dele med jer, er den her fra New York Times skudt af fotograf Clement Pascal og stylet af Alex Tudela. Ud over at være ret vellykket i sit udtryk, der minder mig om gamle småbys-fotografier, fanger serien nemlig rigtig mange af mine favorittendenser fra efterårets catwalks.

Det er f.eks. farverige strik i løse snit, masser af fløjl, klassiske frakker med ekstra længde og ikke mindst praktiske elementer som en dunvest eller en anorak. Netop i mødet mellem det stilige, fine (som strikken) og den nærmest tekniske tilgang til praktiske design, ligger det look, der efter min mening virkelig kendetegner efterår og vinter 2017. Giver det mening? Jeg tænker billederne her viser det ret fint.

Læs også: Overbevisende efterårsfarver fra AMI Paris

02dresscodes-combo2-superjumbo06dresscodes6-superjumbo
En jakketendens, vi helt uden tvivl kommer til at se meget mere til i de kommende sæsoner, er anorakken, der både kan være praktisk og elegant på samme tid – som vist på billedet her med to anorakker fra Lanvin.

06dresscodes11-superjumbo
Veste er alle vegne i denne sæsonen, og må selvfølgelig gerne komme i en varm dunudgave. Hvis Balenciaga-modellen, der er vist her, er lige dyr nok, er der mange alternativer, som DENNE seje vest fra Arket.

06dresscodes2-superjumbo
Som nævnt øverst ser vi en hel del løse strik her i efteråret, og det er uden tvivl Raf Simons‘ vide ærmer og grove syninger, der tager førertrøjen i tendensen her i efteråret.

06dresscodes9-superjumbo

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEAK PERFORMANCE VISER DEBUT-COLLAB