NEW YORK TIMES VISER EFTERÅRETS STØRSTE TRENDS I NY EDITORIAL

WEEKLY WISHLIST #41

weeklywish

Det er blevet tid til ugens ønskeliste. Denne gang med et ret klassisk look, der dog er spækket med en håndfuld gode detaljer. Trøjen med det hvide NY-logo strikket på brystet er fra Raf Simons, og I har sikkert allerede set den på nettet, da den har fået en hel del opmærksomhed. På catwalken viser Simons en version med vide ærmer, der så rigtig seje ud på modellen, men jeg ved allerede nu, at jeg simpelthen ikke ville kunne bære flagermusærmer. Sorry Raf, det bliver den lidt mere simple udgave til mig.

Læs også: Fredagsfavorit #39 – vide bukser fra Cos

Derudover har jeg haft en trenchcoat på min ønskeliste i lidt tid, og jeg bliver ved med at vende tilbage til den stilige grønne udgave fra AMI Paris – hvis bare den ikke var så dyr… Og så er jeg ved at varme op til bæltetasken-tendensen, der ligger og ulmer til næste forår. Den her fra Prada er selvfølgelig den sejeste, og jeg ville bære den på skrå ud over trenchen. Hvem giver?

Læs også: Weekly Wishlist #39 – pop of colour

HAT: Peak Performance x Nigel Cabourn. KNIT: Raf Simons.
COAT: AMI Paris. PANTS: Peak Performance. BAG: Prada.

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK TIMES VISER EFTERÅRETS STØRSTE TRENDS I NY EDITORIAL