WEEKLY WISHLIST #41

H&M LØFTER SLØRET FOR SAMARBEJDE MED MODEHUSET ERDEM

hmlead

Så er H&M på banen med deres årlige designersamarbejde, der i 2017 lader canadiske Erdem fortolke luksusmode i highstreetrammer. Og jeg må sige, at jeg er positivt overrasket. Erdem er ikke et mærke, der normalt skaber herretøj, så det var spændende at se, hvordan mærkets feminine, florale æstetik overføres til herredesign.

Konklusionen må være, at det fungerer aldeles fremragende. Jeg havde frygtet kedelige skjorter og trøjer, der fik plasteret et blomsterprint på sig. Men lookbook-billederne her tyder på, at der virkelig er kælet for farver og snit i de fleste herredesign, så de får et solidt udtryk og ikke bare virker som en side-ting til kvindekollektionen.

Læs også: Kenzo-bomberen i et efterårsoutfit

Faktisk er det stort set alle design i samarbejdet, jeg glæder mig til at se nærmere på – den blomstrede pyjamas skal jeg måske styre udenom (selvom den vil være sej til nogen), men ellers er jeg vild med både strik, skjorter, frakker og ikke mindst de stilige, grå jakkesæt. Det er helt sikkert dem, jeg skal prøve at få fingrene i.

Nederst i indlægget kan I se en kollage med mine favoritter fra kollektionen samt priser på tøjet, der lander hos H&M den 2. november.

Læs også: Til fest med H&M og Kenzo

hm4 untitled-1Som billederne afslører, er designet mere nedtonet end nogle af de seneste års samarbejder, der inkluderede farverige Kenzo og glamourøse Balmain. Efter min mening er kollektionen dog en tiltrængt pause i hypebølgen, hvor der er plads til at stille skarpt på det egentlige design – mere end på navnet i nakken.

Læs også: Mit favoritlook fra H&M’s nye Studio Collection

Og er det ikke det gode design til highstreet-priser, der er det mest tiltalende ved den slags samarbejder? Det synes jeg. Efter min mening er det faktisk de mindre hypede H&M-designerkollektioner, der har været de mest imponerende. Husk Marni, Margiela og Marant. Det var et vellykket design, selvom det ikke fik folk til at sove i telt foran H&M-butikkerne.

hm1Nedenunder ser I mine favoritter fra kollektionen – og ja, det er en ret stor del af den. Selvfølgelig skal jeg ikke shoppe mere end to-tre styles. Så, hvad skal man vælge?

hmfaves1
JAKKE: 1.499 KR. SKJORTE: 699 KR. BUKSER: 699 KR. HANDSKER: 399 KR. FRAKKE: 1999 KR. SKO: 1.499 KR.

erdem2SKJORTE: 699 KR. FRAKKE: 2.499 KR. BUKSER: 699 KR. JAKKE: 1.499 KR. STRIK: 699 KR.

erdem3

STRIK: 799 KR. BUKSER: 699 KR. PARKA: 1499 KR.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST #41