H&M LØFTER SLØRET FOR SAMARBEJDE MED MODEHUSET ERDEM

THE DENIM SUIT

Tøjet er sponsoreret af Jack & Jones

img_1366

Som ambassadør for Jack & Jones får jeg lov til at prøve en håndfuld af mærkets mest spændende designtiltag af, og ét af dem er helt klart deres ‘Royal Denim Devision’-linje, der som navnet antyder er en lille kollektion bestående af højkvalitets denimdesign. Jeg stiftede bekendskab med RDD-kollektionen for nogle år siden, hvor jeg bed mærke i det slidstærke denim, så da kollektionen nu kom retur med et design, der byder på mørkeblå denim med western-syninger, var jeg selvfølgelig hooked lige fra starten.

Jeg synes, at denim kan være ret svær. Fit og vaske skal virkelig være lige i skabet, før jeg føler mig godt tilpas. Men efter Raf Simons genindførte det skarpeste, ensfarvede denim med matchende jeans og jakker hos Calvin Klein er jeg blevet rimelig klar på tendensen. Og, når der ikke lige er budget til Calvin Klein, så er sættet her jo et ret genialt alternativ. Jeg har så lavet en lille smule om på looket ved at klippe denimjakken kortere. Det synes jeg skaber en pænere silhuet på mig – ellers vil mit styling tip nok være at købe en denimskjorte, der matcher bukserne, og bære den i buksen. Ja, helt american cowboy-style. Howdy!

Jack Jones’ seje denimlinje bliver forresten forhandlet i det fleste af mærkets store butikker som f.eks. Strøget i København og Bruuns Galleri i Aarhus.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M LØFTER SLØRET FOR SAMARBEJDE MED MODEHUSET ERDEM