IKEA-HACK OG SVÆRE KØKKENOVERVEJELSER

WEEKLY WISHLIST #44

wishes

Selvom blå og sort nok altid vil være mine go-to-farver, synes jeg faktisk, at jeg er blevet bedre til at få bygget flere farvestrålende nuancer ind i min garderobe – se bare min Instagram @DanskMode, hvor jeg er begyndt at vise noget farverigt efterårsstrik. Næste projekt er en sej, farverig kasket eller hue. Jeg har lidt et godt øje til den her fra Wood Wood – og så overgiver jeg mig til V-halsen, der er kommet tilbage i nogle ret lækre versioner som den fra Arket, I kan ser her, der er udført i meget behagelig og varm merinould.

Læs også: Weekly Wishlist – Urban Vibes

SUNNIES: Komono. TROUSERS: Martin Asbjørn. COAT: H&M.
KICKS: Loewe. CAP: Wood Wood. KNIT: Arket.

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA-HACK OG SVÆRE KØKKENOVERVEJELSER