IKEA-HACK OG SVÆRE KØKKENOVERVEJELSER

WEEKLY WISHLIST #44

wishes

Selvom blå og sort nok altid vil være mine go-to-farver, synes jeg faktisk, at jeg er blevet bedre til at få bygget flere farvestrålende nuancer ind i min garderobe – se bare min Instagram @DanskMode, hvor jeg er begyndt at vise noget farverigt efterårsstrik. Næste projekt er en sej, farverig kasket eller hue. Jeg har lidt et godt øje til den her fra Wood Wood – og så overgiver jeg mig til V-halsen, der er kommet tilbage i nogle ret lækre versioner som den fra Arket, I kan ser her, der er udført i meget behagelig og varm merinould.

Læs også: Weekly Wishlist – Urban Vibes

SUNNIES: Komono. TROUSERS: Martin Asbjørn. COAT: H&M.
KICKS: Loewe. CAP: Wood Wood. KNIT: Arket.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA-HACK OG SVÆRE KØKKENOVERVEJELSER