SOULLAND TEASER TIL NYT NIKE-SAMARBEJDE

COS GENÅBNET MED STØRRE HERREFOKUS

cos1
I har måske allerede lagt mærke til det?

Cos har atter slået dørene op for sin flagskibsbutik i København, efter lokalerne på Strøget har undergået en omfattende renovering. Umiddelbart er det nye look en opdatering af det klassiske, minimale Cos-udtryk, dog med én markant forskel.

Cos har nemlig udvidet herreafdelingen med en hel etage under taget, så der nu er endnu mere plads til at udforske svenskens bud på arkitektonisk herretøj. Jeg har selv til gode, at danne mig et indtryk af de nye lokaler, men jeg skal snart derind og undersøge, om mærket endelig har fået de vide bukser i sortimentet, som jeg skrev om HER.

Læs også: Cos løfter sløret for vellykket Mr Porter-collab

cos2
Mangler I lidt inspiration til, hvad der er værd at se lidt nærmere på i den nye butik? Så har I et lille bud på tre af mine Cos-favoritter nedenunder. Det hele er selvfølgelig også tilgængeligt på mærkets webshop.

0607513001_32_0
Vide uldbukser i en flot, mørk navyblå farve til 750 kroner

0552525001_32_0
Let mac-frakke i mosgrønt bomuld til 1.100 kroner

0469531001_32_6
Let skjortejakke i uldmix med spids krave og enkel lynlåslukning til 890 kroner

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOULLAND TEASER TIL NYT NIKE-SAMARBEJDE