WEEKLY WISHLIST #44

SOULLAND TEASER TIL NYT NIKE-SAMARBEJDE

http-hypebeast-com-image-2017-11-soulland-nike-sb-second-collab-3

Soulland er efterhånden kendt for sine collabs med en bred vifte af både butikker, kunstnere og andre mærker.

Et af de mere bemærkelsesværdige samarbejder i mærkets historie har uden tvivl været samspillet med Nike, der sidste efterår bød på sko og tøj, der med printet ‘FRI.day’ var inspireret af de afslappede fredaftener i København.

I anden runde af det fælles udspil vender Soulland søgelyset udad og har ladet sig inspirere af skatemiljøet i Californien. Det er allerede afsløret, at samarbejdet atter strækker sig over både tøj og sko, men der er endnu ikke sluppet billeder af designet. Den amerikanske inspiration kunne tyde på en mere farverig kollektion end sidst – selvom tøjet lander i december, som jo ikke er den mest farverige måned.

»Californien er skateboardingens fødested og derfor er det den perfekte destination at søge inspiration til anden runde af FRI.day«, lyder fra Soullands kreative direktør, Silas Adler.

Samarbejdet lander hos Soulland – og eksklusivt hos Colette – den 8. december, hvorefter det rammer flere forhandlere den 15. december. Jeg opdaterer jer selvfølgelig, når der er billeder af samarbejdet. Stay tuned.

Læs også: Soulland fortsætter samspil med 66North

http-hypebeast-com-image-2017-11-soulland-nike-sb-second-collab-1 http-hypebeast-com-image-2017-11-soulland-nike-sb-second-collab-2

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEEKLY WISHLIST #44