COS GENÅBNET MED STØRRE HERREFOKUS

PÅ BESØG HOS KOMONO

Pressetur arrangeret af Komono

fullsizerenderimg_2134
I sidste uge var jeg en smuttur til Antwerpen for at besøge Komono-butikken i Belgiens lille modecentrum. Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke rigtig kendte til Komono før turen, men mærkets solbriller og ure er ret lækre at se på, så jeg tænkte, at de var værd at undersøge nærmere. Og det viste sig selvfølgelig at være rigtigt.

Præcis som flere af de andre mærker på solbrille-området vil Komono levere et cool design i god kvalitet i et prisleje, hvor rigtig mange kan være med. Tanken er, at solbriller bliver et accessories som et tørklæde eller en taske, der kan tilpasses forskellige outfit. Som solbrille-junkie er jeg selvfølgelig fan.

Hvis vi er heldige rammer Komono Danmark med en lille popup-butik en gang i fremtiden, men i mellemtiden bør man slå et smut forbi mærkets egen webshop, hvor der både solbriller og mærkets egne ure.

Mine favoritter fra Komonos efterårskollektion kan I forresten se nedenunder. Da jeg har en del solbriller allerde, kan jeg godt lide at prøve nogle af de lidt “vilde” modeller, som de smalle, aflange briller i midten.

Læs også: Weekly Wishlist #44

skaermbillede-2017-11-07-kl-12-19-36

img_2132
+ et lille ekstra tip:
et godt sted at overnatte i Antwerpen er Banks Hotel (hjemmesiden er desværre lidt kikset), der ligger midt i byens centrum, så alt er i gåafstand – inklusive Dries Van Noten-butikken og mit favoritbutik/restaurant Graanmarkt 13. Hotellet har en rimelig pris, og så er der gratis snacks og drinks fra kl 16 til 20, hver dag. Yes, I hørte rigtigt. Gratis vin og øl… God tur!

fullsizerender

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COS GENÅBNET MED STØRRE HERREFOKUS