PÅ BESØG HOS KOMONO

GUCCI ER IKKE LÆNGERE VERDENS HOTTESTE MÆRKE

balenciaga
Balenciaga har slået Gucci af pinden som verdens mest eftertragtede modehus. Det beretter brancheindekset Lyst, der hvert år rangerer modeverdens hotteste brands bygget på både salgstal og onlinesøgninger på mærkerne.

Mens Gucci og chefdesigner Alessandro Michele nok overlever en andenplads på den fine rangliste efter flere års kæmpesucces med sine sprælske design, kan Balenciagas Demna Gvasalia altså glæde sig over første pladsen på listen – og fjerde pladsen, faktisk. Vetements, som han også er designer for, ligger nemlig på en flot fjerde plads.

Læs også: Fredagsfavorit: Balenciaga-tørklæde

Jeg må ærligt indrømme, at det ikke rigtig betyder særlig meget for mig, hvor hypet et brand er, men må samtidig erkende, at jeg synes Balenciagas efterårskollektion til herrerne er rigtig stærk med de seje 80er silhuetter, overdimensionerede sneakers og flotte, mørke farver. On another note, er et af mine absolutte favoritbrands, Raf Simons, rykket fra en 21. plads til en 10. plads på listen – og mon ikke Calvin Klein med Raf som forholdsvis ny chefdesigner snart tager et stort spring opad på popularitetsskalaen?

Læs også: Balenciagas mest hypede sneaker til dato

Nedenunder har jeg samlet tre af mine favoritlooks fra Balenciagas efterårskollektion, der meget godt viser, hvordan det helt ekstreme catwalkudtryk kan tones lidt end, så det faktisk kan fungere i den virkelige verden + at det giver lidt inspiration til, hvordan man kan opbygge samme udtryk med tøj fra mere budgetvenlige mærker. De løse bukser er der f.eks. en hel række highstreetmærker, der har lavet et bud på lige nu.

424-2001606-485750twd13_noir_alt01 172342m178002_4424-2001606-486965t1389_anthracite_alt01

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ BESØG HOS KOMONO