GUCCI ER IKKE LÆNGERE VERDENS HOTTESTE MÆRKE

LYSE EFTERÅRSFARVER

Sponsoreret

_40a4327Når man i virkeligheden er en person, der primært går i sort eller i navyblå, er det lidt et projekt at vende garderoben på hovedet og begynde at bruge flere kraftige farver, som jeg skrev om HER – men i lige så høj grad at gå i et helt lyst look, som på billederne, hvor jeg er hoppet i en cremefarvet strik og lyse bukser.

Af en eller anden grund synes jeg hurtigt, at det ser lidt for “pænt og voksent” ud, men da jeg så lidt tilfældigt fik prøvet bukserne og strikken her, var jeg ret solgt (måske er jeg bare blevet pæn og voksen?).

En bonus er, at de fleste af mine jakker, der er mørke, står lidt mere tydeligt frem. Og den her flotte frakke fra Jack & Jones kan sagtens bære lidt ekstra opmærksomhed.

Læs også: The Denim Suit

COAT: Jack & Jones. KNIT: J. Lindeberg. PANTS: J. Lindeberg. SHOES: Dr. Martens.

_40a4313_40a4280 _40a4336

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI ER IKKE LÆNGERE VERDENS HOTTESTE MÆRKE