LYSE EFTERÅRSFARVER

TONSURE LAVER MERCHANDISE FOR SCARLET PLEASURE

171109_tonsure_0196486

Merchandise har det godt fortiden. Alle fra Justin Bieber til Kanye West har haft kæmpe succes med at sælge T-shirts, trøjer, bukser og alt muligt andet – så meget succes, at flere rigtige modehuse selv er begyndt at producere design, der minder om merch.

Derfor rammer Scarlet Pleasure en nerve med deres nye merchandise, der netop er udgivet i forbindelse med en lille tur, der rammer forskellige spillesteder i hele Danmark. Og ikke nok med det. Minikollektion, der rummer tees, longsleeves, hættetrøjer og et tørklæde, er skabt i samarbejde med Tonsure, der er et af mit absolutte yndlingsmærker i Danmark.

Nå, men på trods af merch-populariteten er jeg egentlig ikke selv kæmpe tilhænger af tendensen. Det er som om det lidt for meget ligner, at jeg klæder mig ud som teenager… men jeg må alligevel indrømme, at jeg synes unisex-designet her er ret fint og det kribler i fingrene for klikke tørklæder hjem. Det er ret sejt, og rødt – og hey, det er pissekoldt, så det tæller som et praktisk køb, ikk?

Kollektionen bliver solgt til Scarlet Pleasures koncerter og via Tonsures webshop HER.

Læs også: Den perfekte trenchcoat fra Tonsure

171109_tonsure_0196391171109_tonsure_0196227171109_tonsure_0196280-1171109_tonsure_0196326

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSE EFTERÅRSFARVER