TONSURE LAVER MERCHANDISE FOR SCARLET PLEASURE

RAF SIMONS x KVADRAT TIL MIT NYE HJEM

large_kvadrat-raf-02Ok, så det er teknisk set ikke et nyt hjem, men det føles sådan, fordi der er så meget, som bliver lavet om, sat i stand osv.

Efter jeg har boet med ekskærester og diverse lejere i mange år, har jeg besluttet at bo selv i mit hjem – og at min seneste lejer flyttede ud, var den perfekte anledning til at give min dejlige treværelses en ordentlig make-over.

Ud over køkkenet, der bliver skiftet ud med et Reform-køkken, som jeg skrev om HER, får resten af lejligheden også et ansigtsløft. Det betyder (nye) farver på væggene, ny rumfordeling, en håndfuld nye møbler – og nu også nye puder.

Læs også: Ønskelampen er lavet af papir

Jeg har længe gået og sukket efter Raf Simons‘ virkelig smarte pudedesign for stofproducenten Kvadrat. Forleden stod jeg så med puderne i hånden og købte to af dem uden at tænke mere over det. Det blev til én med mørkeblå striber og én stor rød pude.

Indrømmet, puderne er lige lovlig dyre – men vitterligt alle farver i kollektionerne (samarbejdet har stået på siden 2014) er flotte, og stoffet har en smuk, lidt nistret struktur, der har masser af dybde og oser af god kvalitet.

I takt med de mange opdateringer i hjemmet kommer jeg nok til at poste flere boligindlæg. Jeg håber, at I vil læse med. Og hvis I har anbefalinger til gode boligblogs, så send dem endelig min vej.

Forresten, puderne bliver forhandlet hos Paustian i både Aarhus og København, men kan selvfølgelig også findes online.

Læs også: Se Raf Simons’ vinderkollektion på catwalken

co_12490441_12480662_84790752459190c487225dc444fc09ae2275e057-raf-simons-cushionskvadraat_1 large_kvadrat-raf-avenue-road-01

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONSURE LAVER MERCHANDISE FOR SCARLET PLEASURE