TONSURE LAVER MERCHANDISE FOR SCARLET PLEASURE

RAF SIMONS x KVADRAT TIL MIT NYE HJEM

large_kvadrat-raf-02Ok, så det er teknisk set ikke et nyt hjem, men det føles sådan, fordi der er så meget, som bliver lavet om, sat i stand osv.

Efter jeg har boet med ekskærester og diverse lejere i mange år, har jeg besluttet at bo selv i mit hjem – og at min seneste lejer flyttede ud, var den perfekte anledning til at give min dejlige treværelses en ordentlig make-over.

Ud over køkkenet, der bliver skiftet ud med et Reform-køkken, som jeg skrev om HER, får resten af lejligheden også et ansigtsløft. Det betyder (nye) farver på væggene, ny rumfordeling, en håndfuld nye møbler – og nu også nye puder.

Læs også: Ønskelampen er lavet af papir

Jeg har længe gået og sukket efter Raf Simons‘ virkelig smarte pudedesign for stofproducenten Kvadrat. Forleden stod jeg så med puderne i hånden og købte to af dem uden at tænke mere over det. Det blev til én med mørkeblå striber og én stor rød pude.

Indrømmet, puderne er lige lovlig dyre – men vitterligt alle farver i kollektionerne (samarbejdet har stået på siden 2014) er flotte, og stoffet har en smuk, lidt nistret struktur, der har masser af dybde og oser af god kvalitet.

I takt med de mange opdateringer i hjemmet kommer jeg nok til at poste flere boligindlæg. Jeg håber, at I vil læse med. Og hvis I har anbefalinger til gode boligblogs, så send dem endelig min vej.

Forresten, puderne bliver forhandlet hos Paustian i både Aarhus og København, men kan selvfølgelig også findes online.

Læs også: Se Raf Simons’ vinderkollektion på catwalken

co_12490441_12480662_84790752459190c487225dc444fc09ae2275e057-raf-simons-cushionskvadraat_1 large_kvadrat-raf-avenue-road-01

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TONSURE LAVER MERCHANDISE FOR SCARLET PLEASURE