KØBT: STOLE-KLASSIKER 'PK1' AF POUL KJÆRHOLM

MIT FAVORITLOOK FRA ERDEM X H&M

– Bukserne er en gave fra H&M –

_40a4257

Ok, så jeg har ikke ligefrem været den hurtigste til at vise jer mit favoritlook fra H&M‘s samarbejde med britisk-canadiske Erdem. Nogle gange kræver det lige lovlig meget koordinering i hverdagen at få skudt outfitbilleder. Ja, the struggle is real.

Men I skal selvfølgelig ikke snydes for billederne af den grund. Så her ser I frakken, som jeg købte, da kollektionen ramte butikkerne i starten af denne måned parret med et par vide, sorte habitbukser, der også er fra samarbejdet.

Læs også: H&M løfter sløret for hele Erdem-samarbejdet

Begge dele har jeg været enormt glad for allerede. Frakken har lidt ekstra længde (i hvert fald på mig), og så spiller den lidt på tidens militærreferencer i sit udtryk med den dobbeltradede knaplukning, kraven og knapdetaljen på skulderen.

Og bukserne er hands-down det sejeste par vide bukser, jeg har ejet ind til videre. Så sejt, at jeg købte et ekstra par, efter jeg ødelagde det første par ved at sidde fast i min cykelkæde (faren ved vide bukser, har jeg fundet ud af).

_40a4226

På billederne her har jeg tilsat Erdem x H&M-looket en rød rullekrave, som jeg købte i genbrug. Lige siden jeg så Calvin Kleins farvestrålende rullekraver på catwalken, har jeg gerne ville have én. Og det viste sig, at helt almindelige genbrugsbutikker har et kæmpe udvalg af netop tynde rullekraver. Solbrillerne er fra Calvin Klein og skoene er fra Vagabond.

_40a4270

Frakken på billederne her er udsolgt på H&M’s webshop, men sidst jeg var i mærkets herrebutik på Købmagergade i København, var der flere størrelser tilbage. Frakken i samme snit, men udført i blå uld med røde tern, kan stadig købes online HER, og sikkert i flere af mærkets butikker. Bukserne kan lige nu findes online HER.

_40a4232

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØBT: STOLE-KLASSIKER 'PK1' AF POUL KJÆRHOLM