MIT FAVORITLOOK FRA ERDEM X H&M

EN SORT ØNSKELISTE PÅ BLACK FRIDAY

webHvordan har I det med Black Friday? Jeg må indrømme, at jeg ikke har særligt stærke holdninger til konceptet. Som udgangspunkt er jeg fan af et godt tilbud – fordi, hvem er ikke det? Men jeg synes også, at det hele er blevet kørt lidt stort op, og virker en anelse uoverskueligt på mig.

Og så tænker jeg også, at det alligevel er udsalg om 4-5 uger, så hvorfor gå helt bananas over nogle rabatter, når de samme ting alligevel ryger på tilbudshylden lige om lidt. Beats me.

Læs også: Et look i lyse efterårsfarver

Derfor har jeg heller ikke sammensat min ønskeliste med tilbud, men simplethen med lækre sager, der gerne må flytte ind hos mig. Lige nu er det primært en masse gode, varme sager, jeg har et godt øje til. Og det holdbare tøj kan være ret smart på bedste gorpcore-vis, synes jeg. Se bare sættet foroven, der som et lille nik til dagen primært er holdt i sort.

JACKET: 66 North. KICKS: Raf Simons x Adidas. PANTS: Nigel Cabourn x Peak Performance.
BAG: Wood Wood. SUNNIES: Gucci. KNIT: Jack & Jones. SOCKS: Vetements.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FAVORITLOOK FRA ERDEM X H&M