EN SORT ØNSKELISTE PÅ BLACK FRIDAY

HOLD ØJE MED TÆPPERNE FRA RÖD STUDIO

goofieEt lille fredagstip til alle boligfans…

Det er nogle år siden, at jeg skrev om vægtæpper som en sej tilføjelse til boligen her på bloggen. Og, selvom jeg altså ikke har fået anskaffet mig et endnu, bliver jeg ved med at snuble over nogle ret flotte bud på de vævede vægdekorationer.

Senest er det danske Röd Studio, der står bag de farverige design I ser på billederne i indlægget her, som har bidt sig fast i min hukommelse og mit Instagram-feed. Bag firmaet står textildesignerduoen Anne Louise Rasmussen og Maja Marie Halling, der både har frembragt vægdekorationer, “rigtige” tæpper og vidst også noget tøjdesign.

Læs også: Grønne fund til bolig og garderobe

Det er primært vægtæpperne, jeg selv er fascineret af. Jeg synes, at de er en god måde at tilføje noget stoflighed og varme til et rum, og når de så smukt eksekverede som her, er der jo tale om et kunstværk på linje med malerier og skulpturer. Et vægtæppe som dét på billedet foroven er hermed rykket helt i toppen af min ønskeseddel til boligen. Kom endelig med tip, hvis I kender flere seje mærker, der laver cool design som disse.

img_3500 l1060011 l1120766

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SORT ØNSKELISTE PÅ BLACK FRIDAY