ET KLASSISK LOOK FRA DANSKE LEGENDS

WOOD WOOD SAMARBEJDER MED VANS

vans-wood-wood-001

Wood Wood kan i år fejre 15års-jubilæum og har valgt at markere fødselsdagen med et helt hav af samarbejder med andre mærker. Seneste perle i den kollaborative-række er et samspil med Vans, der er et af mine favorit skomærker, som jeg vender tilbage til år efter år, når der skal shoppes gode hverdagssko.

I samarbejdet har Wood Wood fortolket Vans’ ‘Old School’-silhuet i to forskellige versioner, en lys model og en mørk model, der begge sammensætter forskellige grå og hvide paneler i et materialemiks af klassisk lærred og ruskind. Normalt er jeg mest til sorte eller grå Vans, men jeg synes, at den lyse model i samarbejdet er mest vellykket.

På skoens side er sålen udsmykket med ordene ‘Now Forever’ og ‘Forever Now’ i typisk Wood Wood-maner, og selvom jeg nok ville have foretrukket designet uden skrift, skal jeg helt klart se nærmere på skoene, når de rammer Wood Wood i en limited edition på torsdag. Følg nedtællingen på Wood Woods hjemmeside HER.

Læs også: Wood Wood imponerer med Barbour-collab

vans-wood-wood-07vaultbyvansxwoodwoodogoldskoollx

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KLASSISK LOOK FRA DANSKE LEGENDS