ET KLASSISK LOOK FRA DANSKE LEGENDS

WOOD WOOD SAMARBEJDER MED VANS

vans-wood-wood-001

Wood Wood kan i år fejre 15års-jubilæum og har valgt at markere fødselsdagen med et helt hav af samarbejder med andre mærker. Seneste perle i den kollaborative-række er et samspil med Vans, der er et af mine favorit skomærker, som jeg vender tilbage til år efter år, når der skal shoppes gode hverdagssko.

I samarbejdet har Wood Wood fortolket Vans’ ‘Old School’-silhuet i to forskellige versioner, en lys model og en mørk model, der begge sammensætter forskellige grå og hvide paneler i et materialemiks af klassisk lærred og ruskind. Normalt er jeg mest til sorte eller grå Vans, men jeg synes, at den lyse model i samarbejdet er mest vellykket.

På skoens side er sålen udsmykket med ordene ‘Now Forever’ og ‘Forever Now’ i typisk Wood Wood-maner, og selvom jeg nok ville have foretrukket designet uden skrift, skal jeg helt klart se nærmere på skoene, når de rammer Wood Wood i en limited edition på torsdag. Følg nedtællingen på Wood Woods hjemmeside HER.

Læs også: Wood Wood imponerer med Barbour-collab

vans-wood-wood-07vaultbyvansxwoodwoodogoldskoollx

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KLASSISK LOOK FRA DANSKE LEGENDS