WOOD WOOD SAMARBEJDER MED VANS

STUTTERHEIM x MARNI LEVERER ENDNU EN RUNDE STILIGT REGNTØJ

1706024_aj_085_preview

Nu hvor jeg skriver om mærker, der har begået imponerende samarbejder, er det på sin plads at fremhæve Stutterheim, der har knækket koden på cool collabs inden for det seneste års tid. Med navne som Alpha Industries, Vibskov og Marni på samarbejdskontoen, har det det svenske regntøjsmærke flekset med modemusklerne og bevist, at kun de sejeste brands er gode nok til at sætte et fingeraftryk på Stutterheims solide regntøj.

Nu udvider mærket samarbejdet med italienske Marni, der rangerer ret højt på listen over mine favoritmærker. Lidt ligesom Prada (min nr. 1) er Marni et mærke, der sæson efter sæson skaber imponerende smukke kollektioner, som både er klassiske og udfordrer herregarderoben i snit, mønstre og materialer.

Læs også: Henrik Vibskov blander blod med Stutterheim

Til den nye minikollektion har de to mærker skabt seks regnfrakker, tre til mænd og tre til kvinder (i forskellige farver), der kombinerer Stutterheims gummibelagte bomuld med Marnis fornemmelse for modige farvesammensætninger. Resultatet ser i på billederne her. Cool, grafisk, modigt og helt sikkert noget regntøj, der skiller sig ud i mængden. Se mere hos Stutterheim HER.

Læs også: På en regnfyldt sommerdag

skaermbillede-2017-11-30-kl-16-15-071706024_aj_039_previewskaermbillede-2017-11-30-kl-16-17-241706024_a_029_preview

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOOD WOOD SAMARBEJDER MED VANS