RAINY DAYS

RAF SIMONS DESIGNER TOTE FOR VOO STORE

rafvooIndrømmet! Jeg synes også selv, at hele trenden med overdrevet dyre tasker, der ligner IKEA-poser eller indkøbsnet er anelse fjollet. Alligevel må jeg erkende, at jeg løbende falder for flere af de design, der lader luksus flette fingre med noget så low-key som en bærepose. I hvert fald, når resultatet er vellykket. Og hey, hvem siger, at mode ikke må være lidt fjollet.

Skulle jeg vælge mellem de taskedesign, der er ude nu, ville jeg gå snorlige forbi den dyre Balenciaga-udgave af IKEA-posen og i stedet hive det her gennemsigtige plastiknet med hjem. Det er min favoritdesigner igennem mange år, Raf Simons, der står bag totetasken i plast, og den er designet eksklusivt til den hypede tyske modebutik Voo Store.

Læs også: Raf Simons sætter gang i New York Fashion Week

Prisen er høj, men slet ikke sammenlignet med nogle af de andre tasker i samme kategori. Det ser ud til, at den er ret rummelig, og så er den plastiktote sådan set også praktisk, når nu den holder dine indkøb fri for regn og sne. (Kan I høre, hvordan jeg langsomt overbeviser mig selv).

Tasken sælges med en dustbag, der kan bruges til at opbevare den, men den kan også fungere som indmad til nettet, som vist på billedet nedenunder.

Klassisk skal, skal ikke-situation, der her. Jeg drømmer stadig om den papirspose, som Simons i 2012 designede for Jil Sander. Den var også fjollet, men endnu mere smart. The one that got away.

Find tasken HER.

raf-simons-voo-store-shopping-bag-02 raf-simons-voo-store-shopping-bag-03Se, det her er papirsposen, jeg nævnte før. Det er jo stadig alt for svedig. Måske jeg skal forsøge at opstøve den brugt?!

jil-sander-paperbag-fw-201-copyjil-sander-brown-bag-snappylifestyle

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAINY DAYS