RAF SIMONS DESIGNER TOTE FOR VOO STORE

VINTERENS FAVORITFARVE

– Tøjet er en gave fra Jack & Jones –

Reklame for Tøjeksperten

img_3938

Selvom sort og navyblå nok altid vil være de farver, der dominerer mest i min garderobe, synes jeg selv, at jeg er blevet bedre til at flette farver ind i vinterlooket i år. En klar favorit har været nuancer af army-grøn. Normalt kombinerer jeg dem med en blå strik eller noget hvid, der bryder udtrykket, men her gik jeg efter et mere monokromt udtryk, der blander de grønne toner.

Pilotjakken, der er en gave fra Jack & Jones, er blevet en favorit denne vinter, og så bærer jeg stort set ikke andet end højtaljede bukser fortiden. Husk at følge med på min IG for flere outfit-billeder og opdateringer.

Læs også: Et lyst efterårslook

HUE: Jack & Jones. JAKKE: Jack & Jones. STRIK: Jack & Jones. BUKSER: Vintage. SKO: Jack & Jones.

img_3964 img_4029

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RAF SIMONS DESIGNER TOTE FOR VOO STORE