NY CÉLINE-DESIGNER SATSER PÅ HERRETØJ - MEN ER DET GODT?

ØNSKESEDDEL #1

skaermbillede-2018-01-22-kl-14-43-25Så er det blevet tid til årets første ønskeseddel på modedelen… Selvom jeg så småt er begyndt at stresse over, at det er modeuge i København i næste uge, og jeg måske burde forberede noget sejt tøj til showdagene, er det, jeg mest af alt har lyst til at hoppe i lige nu noget ret simpelt. Gerne med få elementer som seje kicks eller et farverigt blikfang som på trøjen her.

Og så har Prada lavet bøllehatte, der går langt ned i ansigtet, som er virkelig seje, synes jeg. Dem kommer vi helt sikkert til at se mere til i de kommende sæsoner, selvom bøllehatten havde sin sidste storhedstid for omkring fem år siden, og de faktisk ikke rigtig klæder mig, men altså – smart er den her i hvert fald.

Læs også: Simpelt look fra en grå regnvejrsdag

RAINCOAT: Stutterheim. KICKS: Prada. SWEATColmar.
HAT: Prada. GLASSES: Prada. TROUSERS: Peak Performance.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY CÉLINE-DESIGNER SATSER PÅ HERRETØJ - MEN ER DET GODT?