NY CÉLINE-DESIGNER SATSER PÅ HERRETØJ - MEN ER DET GODT?

ØNSKESEDDEL #1

skaermbillede-2018-01-22-kl-14-43-25Så er det blevet tid til årets første ønskeseddel på modedelen… Selvom jeg så småt er begyndt at stresse over, at det er modeuge i København i næste uge, og jeg måske burde forberede noget sejt tøj til showdagene, er det, jeg mest af alt har lyst til at hoppe i lige nu noget ret simpelt. Gerne med få elementer som seje kicks eller et farverigt blikfang som på trøjen her.

Og så har Prada lavet bøllehatte, der går langt ned i ansigtet, som er virkelig seje, synes jeg. Dem kommer vi helt sikkert til at se mere til i de kommende sæsoner, selvom bøllehatten havde sin sidste storhedstid for omkring fem år siden, og de faktisk ikke rigtig klæder mig, men altså – smart er den her i hvert fald.

Læs også: Simpelt look fra en grå regnvejrsdag

RAINCOAT: Stutterheim. KICKS: Prada. SWEATColmar.
HAT: Prada. GLASSES: Prada. TROUSERS: Peak Performance.

   

Vær den første til at kommentere

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY CÉLINE-DESIGNER SATSER PÅ HERRETØJ - MEN ER DET GODT?