J.W. ANDERSON x UNIQLO LØFTER SLØRET FOR NY KOLLEKTION

BOLIGTIP #1: LÆKRE TÆPPER AF ISLANDSK ULD

margrethe-odgaard-katalog-071_web-kopi

I december holdt jeg en lille pause fra bloggen. Det var blandt andet for at finde ud af, hvordan siden skal udvikle sig i 2018. Når man som mig i mange år har blogget, men også har fuldtidsarbejde og alt muligt andet ved siden af, kan det være lidt svært at finde ud af, hvor meget eller lidt bloggen skal fylde som både hobby og forretning. Anyways, jeg er kommet frem til, at modestoffet skal suppleres meget mere af et boligfokus.

Så fremover vil jeg gerne prøve at strømline indholdet herinde mere, så det er stramt fokuseret på mode og bolig. Jeg håber, at I vil tage godt imod det og følge med i de nye fokus også. For mig er det kommet ret naturligt. Det har længe været en stor interesse, og nu er det faktisk også del af mit arbejdsliv. Ud over at være ansvarlig for alt modestof i Metroxpress, står jeg nemlig også for boligartiklerne i avisen fremover.

Læs også: Danske vægtæpper pynter som kunst

Nok om mig. Jeg har nemlig også et ret lækkert boligtip til jer. Det er de lækreste sofatæpper, der er strikket af uld fra islandske får. Det er faktisk bæredygtige tæpper, så alt uld kommer fra fritgående får (som alle jer, der også har været på Island, nok har set strejfe rundt på øen). Og så er hele produktionen baseret på energi fra naturen som fx jordvarme. Ud over at være bæredygtige, er tæpperne smadder lækre, bløde og ret flotte. Jeg har selv set nærmere på dem i Stilleben i København, men de kan også købes online HER. Designet er opstået i et samarbejde mellem islandske Epal og danske Margrethe Odgaard, der har lavet en masse seje ting for bl.a. Kvadrat, Muuto og andre. Tjek hendes webside HER.

Læs også: Grønne fund til bolig og garderobe

epal-3-minepal-1-min epal-2-min

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

J.W. ANDERSON x UNIQLO LØFTER SLØRET FOR NY KOLLEKTION