LEGENDS #2

J.W. ANDERSON x UNIQLO LØFTER SLØRET FOR NY KOLLEKTION

op17123_am_uniqlo_jwa_ss18_7566_10_rgb

Efter et vellykket samarbejde sidste efterår, vender J.W. Anderson x Uniqlo tilbage med endnu en fælleskollektion. Præcis som sidst, er der design til begge køn, men i modsætning til sidste rundes store dunjakker, strik og tørklæder, er det nye samspil tilpasset forår og sommer. Det betyder luftige, lette snit og sommerlige materialer som hør og tyndt bomuld.

Den første kollektion var inspireret af britisk workwear, og også denne gang har Anderson fundet sin inspiration i noget ærke-britisk; nemlig Brighton Beach. I en pressemeddelelse fortæller designeren, at han har forsøgt at skabe et tidløst sommerdesign, der giver et nik til 50’ernes liv ved de britiske strande; med et snært af subkultur, selvfølgelig.

Kollektion lander hos Uniqlo den 19. april, og hvis det går som sidst, bliver den faktisk til at få fingrene i. Ind til videre er det kun en lille håndfuld billeder af tøjet, der er kommet frem + en stemningsfyldt video, som I kan se nederst i indlægget. Begge dele vidner om en meget maritim kollektion, der både benytter sig af denim og striber, men også giver plads til asymmetriske snit og bøllehatten, som ser ud til at blive en ting til sommer.

Jeg er skal lige se nærmere på det hele, før jeg ved, om jeg skal have noget af det selv, men denimjakken foroven er ind til videre et meget godt bud.

Læs også: Flere billeder af J.W. Andersons debutsamarbejde med Uniqlo

jw-anderson-uniqlo-ss18-3skaermbillede-2018-01-25-kl-10-56-05

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGENDS #2