FARVERIGT FORÅR

BOLIGTIP #2: VASER I KERAMIK FRA CRISTASEYA

4463-e1511258009666-1920x1111

Et lille tip til alle keramik-fans.

Hold øje med de seje design fra CristaSeya. Herhjemme har de af mærkets vaser, der består af keramikhoveder vendt på hovedet, været lidt af en bloggerfavorit efter blandt andet Wood Wood fik dem i københavner-butikken sidste år.

Og nu ved jeg godt, at keramik, og endda brun keramik, storhitter for tiden, men jeg synes generelt, at man bør investere i indretningsgenstande, man ganske enkelt synes er pæne. Det er jo noget, man helst skal kunne holde ud at se på i ret mange år. Så det er faktisk ikke kun fordi, at Seyas design falder i tidens trends, at jeg synes de er seje, men simpelthen fordi jeg synes, at de har en ret høj kunstnerisk værdi. Se bare ‘Eggplant’-vasen her, der mere er en skulptur end en blomstervase. Smuk, opsigtsvækkende og fuld af humor.

Læs også: Boligtip #1: Lækre tæpper af Islandsk uld 

I københavn kan den blandt andet købes hos The Apartment, og jeg har selv stået med den i hænderne i Bruxelles, hvor den er at finde i (smarte) Graanmarkt 13.

crista-seya-aubergine

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVERIGT FORÅR