MINE FAVORITTER FRA VIA DESIGN SHOW

FARVERIGT FORÅR

– reklame –

farverJeg er begyndt at være min ellers trofaste sorte garderobe utro med det her mere farverige look. Yes, det er stadig ret nedtonet, men for mig er det rimelig meget at have tre kraftige farver på i et outfit. Og jeg synes selv, at det spiller meget godt. Rullekraven er et genbrugsfund, som jeg har været rigtig glad for som et lag under en trøje eller skjorte, eller som her under en fløjlsjakke. Det er vildt, hvor meget en stærk farveklat gør for ens fremtoning, og jeg har høstet ok mange positive kommentarer for det. Prøv det selv!

Derudover må jeg fremhæve bukserne fra Won Hundred i en flot, mørk armygrøn farve. Det er den model, der hedder ‘Jagger’, som jeg har slidt op i både sort og navy, fordi den sidder så godt og simpelthen fungerer smukt til det meste i min garderobe. Nu udvider jeg Won Hundred-samlingen med det grønne par, der var et udsalgsfund i mærkets flotte (forholdsvis) nye butik i Indre KBH.

Slutteligt fortjener skoene her et shout out. Det er ikke et design, jeg normalt går meget med, men da Ecco spurgte, om jeg ikke skulle prøve deres nye ‘Vitrus’-serie, takkede jeg ja, og jeg har ikke fortrudt. Udover at være så klassiske i looket, at de faktisk står godt til meget tøj, er skoene nemlig sindsygt behagelige at have på. Som i, at jeg ikke har et eneste par sneakers, der er mere bløde end de her lædersko. Det er da lidt vildt.

Læs også: Et regnvejrslook fra Rains

COAT: Superdry. JACKET: The Cords Co. TURTLENECK: Vintage. TROUSERS: Won Hundred. SHOES: Ecco.

Processed with VSCO with 10 preset

farver2

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE FAVORITTER FRA VIA DESIGN SHOW