BOLIGTIP #2: VASER I KERAMIK FRA CRISTASEYA

ØNSKESEDDEL #2: LYST LOOK I VINTERMØRKET

muted

Jeg er endelig kommet til årets anden ønskeseddel. Denne gang er det blevet til er lyst look, der står i kontrast til vintermørket og de skrappe minusgrader. Både i foråret og efteråret 2018 kommer trenchcoaten til at spille en vigtig rolle, i hvert fald, hvis man stoler på alverdens catwalks. Og jeg synes, at danske Martin Asbjørn har begået sæsonens flotteste.

Det er lidt en smagssag, men jeg kan godt lide, når trenchcoats bindes forholdsvis højt i taljen, da det giver en lang og slank silhuet, men det er også cool at bære bindebåndet løst langs siderne eller i en løs sløjfe på ryggen. Many options, som I kan fornemme.

Derudover har jeg et godt øje til hvide sko og støvler lige nu. De her fra Dr. Martens er et kup på udsalg. Så de måtte gerne flytte ind hos mig sammen med Pradas seje bøllehat i nylon, H&M‘s vellykkede bumbag og et ellers klassisk outfit med masser af gråtoner og tidens populære fløjl i form af en buks.

Læs også: Årets ønskeseddel #1

Finally, time for this year’s second fashion wishlist. These days, I am all about the trenchcoat, and really like the Martin Asbjørn version that can be styled in so many ways. Would love to pair it with white shoes or boots, Pradas epic nylon bucket hat, and a simple look with plenty of grey hues and the popular corduroy trousers.

HAT: Prada. COAT: Martin Asbjørn. KNIT: Prada. SHOES: Dr. Martens. TROUSERS: Mr P. BAG: H&M Studio.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOLIGTIP #2: VASER I KERAMIK FRA CRISTASEYA