ØNSKESEDDEL #2: LYST LOOK I VINTERMØRKET

FAVORITFRAKKEN

frakke

Tid til et outfit fra modeugen jeg aldrig fik delt med jer herinde. Nu kan man ikke se særlig meget andet end frakken på det her billede, men det er også den, jeg gerne vil fremhæve. Den er fra Erdem x H&M-samarbejdet sidste efterår, og jeg har virkelig fået brugt den meget lige siden jeg købte den med hjem.

Det rummer stilmæssigt referencer til gamle militærfrakker – uden at overgøre det. Og så er den ret praktisk, da den har et aftageligt for, der kan tages ud på de dage, hvor der ikke er minusgrader. Optur, jo.

Læs også: Mit favoritlook fra Erdem x H&M

Under modeugen bar jeg den sammen med en lækker strik fra Prada, solbriller fra Ace & Tate, vide bukser fra Our Legacy og sneakers fra Loewe. Det er faktisk alt sammen styles, der ikke er fra denne sæson, men jeg er sikker på, at i hvert fald frakken er til at støve op på Ebay eller Trendsales.

Time for one of the fashion week looks I haven’t shared with you guys on here. This look was primarily about the amazing Erdem x H&M coat. Slightly military in looks, made from Harris Tweed and rather versatile thanks to the detachable lining. Even though it is sold out by now, you can probably find it online on Ebay or Vestaire.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKESEDDEL #2: LYST LOOK I VINTERMØRKET