I NAVYBLÅ FRA TONSURE OG H&M STUDIO SS18

ØNSKESEDDEL #3: FORÅRSFARVER

nummer3

Lige nu går jeg mest og drømmer om at kunne gå i noget lidt lettere tøj end mine Dr. Martens-støvler og en dunjakke med hætte. Noget a la det her med lyse farver og et miks af grå, blå og gul, som jeg synes, er et rigtig godt bud på en farvesammensætning her i foråret.

Jeg tænker i hvert fald, at en bomberjakke fra Tonsure er et meget godt bud på forårsjakken. Den har en ret sej facon og kan opgradere et ellers simpelt outfit. Og så har jeg fået en godt øje til den seje taske fra Won Hundred. Det er lidt en blanding af en messengerbag og en bæltetaske, som vil være sej på ferier, festivaller og alt muligt andet her i foråret.

Læs også: Ønskeseddel #2 – det lyse vinterlook

Right now, I am mostly craving a spring wardrobe that does not include a pair of heavy boots and a big jacket. The above mix is just right for spring. I have decided to finally go for one of the amazing Tonsure bomber jackets, and pair it with the great new Won Hundred messenger bag. Really like the mix of pale colours for this time of the year. 

TROUSERS: Won Hundred. BAG: Won Hundred. JACKET: Tonsure.
CAP: Martin Asbjørn. SHIRT: H&M Editon. KICKS: Reebok. WATCH: Arne Jacobsen.

Vær den første til at kommentere

Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NAVYBLÅ FRA TONSURE OG H&M STUDIO SS18